Hoortoestellen

Hoortoestellen

Bij Brabant Oor heeft u keuze uit meer dan 1400 verschillende uitvoeringen en specificaties aan hoortoestellen. Welk hoortoestel het beste bij u past, is afhankelijk van uw levensstijl, mate van gehoorverlies en wat u zelf wilt. Een behoorlijke klus waarbij we u graag helpen. 

Tegenwoordig zijn de hoortoestellen kleine computertjes die constant hun best doen het geluid zo vriendelijk en natuurgetrouw mogelijk weer te geven. We kennen grofweg drie uitvoeringen. Van achter het oor hoortoestellen tot diep in de gehoorgang gedragen hooroplossingen. 

 

Onze toestellen

Voor alle toestellen geldt dat wij betrouwbaar advies geven en het u ook aangeven als een toestel niet voor u geschikt is. Wist u overigens dat er ook al technieken zijn die een directe Bluetooth communicatie verbinding met uw iPhone,  Android of carkit aankunnen?

Uiteraard bent u voor de vergoeding van uw gewenste hoortoestel en aanvullende mogelijkheden afhankelijk van zorgverzekering. Niet alle hoortoesteltechnieken worden in Nederland vergoed door uw zorgverzekering. 

Wilt u weten welk hoortoestel het beste bij u past? Maak dan hier een afspraak voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek. 

Aanvraag doen

Wilt u een vrijblijvend kennismakinggesprek of een second opinion? Loop dan gerust bij ons binnen of bel ons voor een afspraak (0416) 778 660. Wilt u gewoon weten hoe het met u gehoor is gesteld? Geen probleem! Binnen 15 minuten is de gehoortest gepiept. Maak ook hiervoor even een afspraak.

3 + 9 =