Gehoorbescherming
Als u uw gehoor niet of onvoldoende beschermt tegen harde geluiden, gaat dit geleidelijk achteruit. Gehoorverlies is in dit geval een onomkeerbaar proces. Het is dus van essentieel belang dat u uw oren goed beschermt. Laat harde muziek, concerten, vuurwerk, werk en muziekfestivals uw oren niet verknallen. Brabant Oor biedt verschillende mogelijkheden om harde geluiden tegen te houden.

Gehoorbescherming

Als u uw gehoor niet of onvoldoende beschermt tegen harde geluiden, gaat dit geleidelijk achteruit. Gehoorverlies is in dit geval een onomkeerbaar proces. 


Het is dus van essentieel belang dat u uw oren goed beschermt. Laat harde muziek, concerten, vuurwerk, werk en muziekfestivals uw oren niet verknallen. Brabant Oor biedt verschillende mogelijkheden om harde geluiden tegen te houden.

Uitvoering

Gehoorbeschermers zijn grofweg onder te verdelen in disposables en otoplastieken. Disposables zijn veelal ‘One Size Fits All‘ producten. Een standaard wegwerp oordopje dus. Een otoplastiek is daarentegen een op uw maat gemaakte gehoorbeschermer en gaat lang mee. Voor een otoplastiek scant Brabant Oor de afdruk van uw gehoorgang. Deze afdruk gaat naar een gespecialiseerd laboratorium, waar een definitieve gehoorbeschermer, precies naar de vorm van uw gehoorgang, wordt gemaakt. Gehoorbescherming op maat leveren we inclusief een lektest. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de beste bescherming.

 

Filters
Alle gehoorbeschermers worden geleverd met een dempingsfilter. Brabant Oor heeft verschillende filters voor diverse toepassingen zoals een muziekfilter. Een muziekfilter heeft een speciale vormgeving en dempt het geluid op alle frequenties zoveel mogelijk met dezelfde dempingswaarde, maar natuurlijk blijft u de muziek nog steeds als dynamisch ervaren.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Plan meteen een geheel vrijblijvend gesprek in.