Gehoorbescherming

Gehoorbescherming

Als u uw gehoor niet of onvoldoende beschermt tegen harde geluiden, gaat dit geleidelijk achteruit. Gehoorverlies is in dit geval een onomkeerbaar proces. Het is dus van essentieel belang dat u uw oren goed beschermt. Laat harde muziek, concerten, vuurwerk, werk en muziekfestivals uw oren niet verknallen. Brabant Oor biedt verschillende mogelijkheden om harde geluiden tegen te houden.

 

Uitvoering
Gehoorbeschermers zijn grofweg onder te verdelen in disposables en otoplastieken. Disposables zijn veelal ‘One Size Fits All‘ producten. Een standaard wegwerp oordopje dus. Een otoplastiek is daarentegen een op uw maat gemaakte gehoorbeschermer en gaat lang mee. Voor een otoplastiek scant Brabant Oor de afdruk van uw gehoorgang. Deze afdruk gaat naar een gespecialiseerd laboratorium, waar een definitieve gehoorbeschermer, precies naar de vorm van uw gehoorgang, wordt gemaakt. Gehoorbescherming op maat leveren we inclusief een lektest. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de beste bescherming.

Filters
Alle gehoorbeschermers worden geleverd met een dempingsfilter. Brabant Oor heeft verschillende filters voor diverse toepassingen zoals de muziekfilter. De muziekfilter heeft een speciale vormgeving en dempt het geluid op alle frequenties zoveel mogelijk met dezelfde dempingswaarde maar natuurlijk blijft u de muziek nog steeds als dynamisch ervaren.

Aanvraag doen

Wilt u een vrijblijvend kennismakinggesprek of een second opinion? Loop dan gerust bij ons binnen of bel ons voor een afspraak (0416) 778 660. Wilt u gewoon weten hoe het met u gehoor is gesteld? Geen probleem! Binnen 15 minuten is de gehoortest gepiept. Maak ook hiervoor even een afspraak.

13 + 8 =