Gehoortest

Gehoortest

Neemt u uw gehoor serieus? Ga dan voor een gehoortest naar een audicien want meten is immers weten. Uw gehoor test u niet even met een vragenlijstje of met slecht afgestelde apparatuur. Maak daarom een afspraak bij Brabant Oor of loop gewoon even bij ons binnen.

Uiteraard nemen we de nodige tijd voor de gehoortest, maar dat kost u helemaal niets. Wij testen graag uw oren en vinden het fijn u te kunnen vertellen dat er niets mis is met uw oren.

 

Gehoorafwijking geconstateerd?

Maar wat als we wel een gehoorafwijking constateren? Dan meten we verder om precies te bepalen waar het gehoorverlies zit en wat hiervan de oorzaak is. Tijdens en na de test leggen we alles rustig uit en stellen u verschillende oplossingen voor. U bepaalt zelf welke volgende stap u kiest. Zo’n volgende stap zou bijvoorbeeld kunnen zijn dat u op proef een hoortoestel probeert. U krijgt dit toestel geheel vrijblijvend mee. De kans is groot u er zo blij mee bent, dat u het helemaal niet meer wilt inwisselen. Dat zou mooi zijn, maar als het toestel niet helemaal bevalt, dan proberen we een ander. Net zo lang tot u helemaal tevreden bent.

Om u maximaal te ontzorgen, regelen we ook de vergoeding door de zorgverzekeraar als u hier recht op heeft. Kortom, loop gewoon eens bij ons binnen of maak een afspraak. Dan weet u binnen een mum van tijd waar u aan toe bent. Zo doen we dat bij Brabant oor.

Aanvraag doen

Wilt u een vrijblijvend kennismakinggesprek of een second opinion? Loop dan gerust bij ons binnen of bel ons voor een afspraak (0416) 778 660. Wilt u gewoon weten hoe het met u gehoor is gesteld? Geen probleem! Binnen 15 minuten is de gehoortest gepiept. Maak ook hiervoor even een afspraak.

8 + 10 =