Signia

Signia

Signia behoort tot één van de toonaangevende hoortoestelfabrikanten op het gebied van innovatieve elektronica en oplaadbare hoortoestellen. Signia biedt state-of-the-art hoor oplossingen die aanpast wordt op uw persoonlijke voorkeur en akoestische omgeving voor een sublieme hoorervaring. Wanneer u discretie, moderniteit of stijl hoog in het vaandel heeft staan biedt Signia de perfecte hoor oplossingen. De hoortoestellen van Signia worden continue voorzien van de nieuwste technologieën zodat het gebruikersgemak optimaal blijft.

De Signia’s Styletto: een stijlicoon

Ontdek Signia’s Styletto Connect-hoortoestellen. Deze geavanceerde hoortoesteltechniek van Signia is het meest bijzonder hoortoestel wat momenteel leverbaar is. Een ingebouwde gyroscoop registreert bewegingen en zal als u aan tafel zit en geheel ander verstrekking strategie kiezen dan als u op straat loopt. Strak en eigentijds van design, oplaadbaar en Bluetooth-connectiviteit. De compacte Signia charger met ingebouwde accu is makkelijk mee te nemen in je broekzak. Zo kan je een lang weekend onderweg  zonder stekker. Geniet van het uitzonderlijke ontwerp en de natuurlijke luisterervaring.

 

De Signia Silk-X is het kleinste modulair in het oor gedragen high-end hoortoestel. Uw instant hoor hulp. Draag de Silk-X op het moment dat u echt alles moet horen.

 

APP: Signia app

Introductievideo Signia

Benieuwd naar wij wat voor u kunnen betekenen?

Plan meteen een geheel vrijblijvend gesprek in.