Second Opinion

Er is een enorme keuze in hoortoestellen. Om sociaal zo goed mogelijk te kunnen functioneren is een goed gehoor belangrijk. Daarom schafte u wellicht jaren geleden al een hoortoestel aan. Wilt u weten of dit hoortoestel nog goed is afgesteld of wilt u modernere hoor oplossing proberen? Dan bent u bij ons van harte welkom.

Second Opinion

Neemt u uw gehoor serieus? Ga dan voor een gehoortest naar een audicien want meten is immers weten. Uw gehoor test u niet even met een vragenlijstje of met slecht afgestelde apparatuur. Maak daarom een afspraak bij Brabant Oor of loop gewoon even bij ons binnen.

 

Uiteraard nemen we de nodige tijd voor de gehoortest, maar dat kost u helemaal niets. Wij testen graag uw oren en vinden het fijn u te kunnen vertellen dat er niets mis is met uw oren.

 

Second Opinion - no cure no pay

Brabant Oor heeft een Second Opinion no cure no pay concept ontwikkeld. Hierbij vragen we u alleen een kleine vergoeding voor de tijd die we investeren om uw bestaande hoortoestellen aan uw wensen aan te passen. Met onze moderne meetapparatuur en expertise kunnen we uw hoortoestellen verfijnd afregelen op uw persoonlijke wensen. Boeken wij geen resultaat, dan betaalt u helemaal niets.

 

Het uitproberen van de allernieuwste technieken is bij Brabant Oor voor u altijd vrijblijvend. Wij helpen u graag in deze oriënterende fase. U zet de eerste stap in beter horen door ons te bellen voor een afspraak. 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Plan meteen een geheel vrijblijvend gesprek in.