Unitron

Unitron

Het Canadese hoortoestelmerk Unitron is al ruim 50 jaar een begrip in de wereld van hoortoestellen. Door de samenwerking met meer dan honderd experts zorgt Unitron ervoor dat zij een uitzonderlijk goed product bieden dat volledig afgestemd kan worden op uw veranderende behoeftes. De klantgerichte visie en het unieke design van het hoortoestel zijn twee elementen waar Unitron trots op is. Unitron kan met haar technologie en innovatie oplossingen uw wereld een beetje mooier maken.

Unitron Discover Next

De Unitron Discover Next is de nieuwste techniek van het Canadese merk Unitron. Deze chip heeft naast alle nieuwe signaalbewerkingstechnieken ook een speciaal algoritme ontwikkeld om er voor te zorgen dat de emotie in de spraak weer hoorbaar is. Unitron gaat verder en wil de diepere betekenis in gesprekken vast te leggen. Hun unieke geluidstechnologie helpt mensen te horen wie er praat, waar de gesprekken vandaan komen, welke intonatie ze gebruiken en wat hun onderliggende emoties zijn.

 

Met de Discover Next introduceer Unitron de kleinste oplaadbare li-ion RIC: Moxi Move R met Spectaculair Soft Speech Lift  voor spraak verstaan in de zachte spraak.

 

APP: Unitron Remote Plus App

Introductievideo Unitron

Benieuwd naar wij wat voor u kunnen betekenen?

Plan meteen een geheel vrijblijvend gesprek in.