Unitron

Unitron

Het Canadese hoortoestelmerk Unitron is al ruim 50 jaar een begrip in de wereld van hoortoestellen. Door de samenwerking met meer dan honderd experts zorgt Unitron voor een uitzonderlijk goed product dat volledig afgestemd kan worden op uw veranderende behoeftes. Deze klantgerichte visie en het unieke design van het hoortoestel zijn twee elementen waar Unitron trots op is. Unitron kan met haar technologie en innovatieve oplossingen uw wereld een beetje mooier maken.

Unitron Discover Next

De Unitron Discover Next is het nieuwste hoorapparaat van Unitron. Een ultra moderne chip, nieuwe signaalbewerkingstechnieken en een speciaal algoritme maken het mogelijk dat de emotie in de spraak weer hoorbaar is. Maar Unitron gaat nog verder en wil de diepere betekenis in gesprekken vastleggen. Unitron geluidstechnologie helpt u horen wie er praat, waar de gesprekken vandaan komen, welke intonatie de spreker gebruikt en wat zijn onderliggende emoties zijn.

Met de Discover Next introduceert Unitron de kleinste oplaadbare li-ion RIC: Moxi Move R met Spectaculair Soft Speech Lift voor spraak verstaan van de stem bij de zachte spraak.


APP: Unitron Remote Plus App

Introductievideo Unitron

Benieuwd naar wij wat voor u kunnen betekenen?

Plan meteen een geheel vrijblijvend gesprek in.