Accessoires

Accessoires

Wij hebben accessoires waarmee u nog meer uit uw hoortoestellen kunt halen. Met diverse apparatuur is het mogelijk om uw hoortoestel te koppelen aan uw mobiele telefoon, huistelefoon en zelfs uw computer. Dit maakt het gemakkelijker voor u om met uw eigen hoortoestellen beter te communiceren met vrienden of op afstand te vergaderen.

Bovendien zorgen speciale TV-streamers ervoor dat u niets meer hoeft te missen van uw favoriete TV-serie of praatprogramma.

Speciaal ontworpen microfoons filteren de spraak uit het geroezemoes zodat het voor u mogelijk is actief deel te nemen aan vergaderingen, lezingen of ander bijeenkomsten. Accessoires mag u bij Brabant Oor vrijblijvend uit proberen.

Met de accessoires van Brabant Oor, hoort u er weer bij!

De mini Vacuümreiniger

Deze innovatieve vacuümreiniger zorgt ervoor dat het reinigen van hoortoestellen, oorstukjes en gehoorbescherming nog eenvoudiger wordt. Deze mini vacuümreiniger is fijn in gebruik en heeft een zuigkracht waarmee cerumen en andere vuilresten eenvoudig opgezogen worden. Door het eivormige design en de eenvoudige werking is deze reiniger door iedereen te bedienen.

Meer weten? Kom langs bij ons in de winkel.

 

Benieuwd naar wij wat voor u kunnen betekenen?

Plan meteen een geheel vrijblijvend gesprek in.