Brabant Oor is de enige zelfstandige onafhankelijke audicien in de Langstraat waar u zeven dagen in de week welkom bent. U vindt ons aan het Bloemenoordplein in Waalwijk. Met meer dan dertig jaar ervaring in de hoortoestellenbranche hebben we veel kennis van alle merken hoortoestellen en gehoor-accessoires. Daarnaast hebben we vele jaren ervaring in gehoortrainingen, terugdringing van en omgaan met tinnitus en gehoorpreventie.

Weer volop in het leven

Brabant Oor streeft ernaar dat al haar cliënten goed en prettig horen, zodat zij met hun gehoorbeperkingen meer plezier uit het leven kunnen halen. We leveren alle gerenommeerde A-merk hoortoestellen. Met het juiste aangepaste hoortoestel kunt u beter communiceren en neemt u weer gemakkelijker deel aan het maatschappelijk leven. Bovendien hebben we de nieuwste technieken als eerste tot onze beschikking. Maar we hebben ook alle middelen in huis om om u te beschermen tegen harde geluiden of oorinfectie door water. Met deze op maat gemaakte producten kunt u gehoorbeschadiging en ontstekingen in uw oren voorkomen.

Secuur werkje

Hoewel onze winkeldeur niet 24 uur per dag open is, bent u buiten onze openingstijden ook van harte welkom. U dient hiervoor wel een afspraak te maken. Zo weet u zeker dat we voldoende tijd voor u kunnen nemen. Preventie van uw gehoor of het aanpassen van een hoortoestel is namelijk een zorgvuldig traject dat we secuur en in nauwe samenwerking met u doen. Zo vinden we samen de gehooroplossing die het beste bij u past.

Zo gepiept

Wilt u een vrijblijvend kennismakinggesprek of een second opinion? Loop dan gerust bij ons binnen of bel ons voor een afspraak (0416) 778 660. Wilt u gewoon weten hoe het met u gehoor is gesteld? Geen probleem! Binnen 15 minuten is de gehoortest gepiept. Maak ook hiervoor even een afspraak.

Bereikbaarheid

Met gratis parkeergelegenheid voor de deur en een bushalte op slechts enkele minuten loopafstand kunt u ons gemakkelijk bereiken.

StAr

Brabant Oor is StAr geregistreerd en gecertificeerd en is aangesloten bij het Collectief van Zelfstandige Audiciens, kortweg CvZA. Over de vergoeding van uw gehoortoestel hebben we contact met alle zorgverzekeraars.