Over ons

Brabant Oor is dé onafhankelijke en professionele hoortoestelwinkel in Midden-Brabant. Met meer dan 25 jaar ervaring in de gehoorzorgen zorgen wij ervoor dat u weer plezier uit et leven haalt. Wij bieden u ]persoonlijke en deskundige service, van gehoortest tot hoortoestel, en staan altijd voor u klaar met advies en nazorg.

Over ons

Brabant Oor is de enige zelfstandige onafhankelijke audicien in de Langstraat waar u zeven dagen in de week welkom bent. U vindt ons aan het Bloemenoordplein in Waalwijk. 

 

Met meer dan dertig jaar ervaring in de hoortoestellenbranche hebben we veel kennis van alle merken hoortoestellen en gehoor-accessoires. Daarnaast hebben we vele jaren ervaring in gehoortrainingen, terugdringing van en omgaan met tinnitus en gehoorpreventie.

 

Weer volop in het leven

Brabant Oor streeft ernaar dat al haar cliënten goed en prettig horen, zodat zij met hun gehoorbeperkingen meer plezier uit het leven kunnen halen. 

We leveren alle gerenommeerde A-merk hoortoestellen. 
Met het juiste aangepaste hoortoestel kunt u beter communiceren en neemt u weer gemakkelijker deel aan het maatschappelijk leven. Bovendien hebben we de nieuwste technieken als eerste tot onze beschikking. Maar we hebben ook alle middelen in huis om om u te beschermen tegen harde geluiden of oorinfectie door water. Met deze op maat gemaakte producten kunt u gehoorbeschadiging en ontstekingen in uw oren voorkomen.

Het team van Brabant Oor

Ons team bestaat uit gediplomeerde en gecertificeerde audiciens die op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën op het gebied van gehoor en gehoorapparaten. Wij werken samen met gerenommeerde merken en leveranciers om u een breed assortiment aan producten en diensten aan te bieden. Wij zijn ook aangesloten bij de Stichting Audiciensregister (StAr) en de Nederlandse Vereniging van Audiciensbedrijven (NVAB), waardoor wij voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen.

Alexander Vermeer

StAr geregisreerd audicien & eigenaar

…Ooit begonnen als aankomend audicien in een bedrijf waar vakidioten de grondleggers waren van mijn huidige kennis. Jaren later heb ik diverse internationale hoortoestelfabrikanten ondersteunt met kennis en ontwikkeling op het gebied van verkoop, marketing, productontwikkeling en tinnitus therapieën.

 

Hoe leuk is het om alle opgedane kennis zelf met passie in de praktijk toe te passen en je empathisch vermogen te gebruiken om een hoge tevredenheid te realiseren?

Carla Vermeer

Commercieel medewerker

Na meer dan 33 jaar met plezier gewerkt te hebben bij een bank, staat service verlenen bij mij hoog in het vaandel. Mijn ervaring in de hoortoestel branche heb ik opgedaan bij een collega audicien. Nadat Alexander zijn eigen hoortoestel winkel begon in Waalwijk heb ik de switch naar Brabant Oor gemaakt. Bij Brabant Oor sta ik u graag te woord en help ik u graag!

Raymond Bart

StAr geregistreerd Audicien

Na jarenlang in de ICT werkzaam te zijn geweest heb ik een kleine 10 jaar geleden de keuze gemaakt om audicien te worden. Toch nog met techniek bezig zijn en daarbij klantgericht bezig zijn is wat het vak voor mij zo leuk maakt. Aandacht voor en goed luisteren naar de klant is belangrijk voor mij. Ook hem/haar een deskundig advies geven en een passende hooroplossing bieden met een hoog serviceniveau. Daar sta ik voor en daar krijg ik ook alle ruimte voor bij Brabant Oor.

Wilma Jansen

Commercieel medewerker

Vanaf 2018 ben ik werkzaam bij Brabant Oor. Vanaf dag 1 voel ik me helemaal op mijn plek. Werken bij Brabant Oor is gezellig, interessant en veelzijdig. De wereld van horen was mij niet onbekend en het doet mij goed om personen te zien stralen wanneer ze weer goed of beter kunnen horen. Ook al vinden sommige van onze klanten dat best een moeilijke stap. Vanuit Brabant Oor proberen wij deze drempel zo laag mogelijk te houden.

Daniella de Bont

Commercieel Medewerker

U vind mij aan de receptie waar ik u graag met een warm welkom ontvang en een lekker kopje koffie. Mijn passie voor het edelsmeden heeft een verlengstuk gekregen bij Brabant Oor. Hier neem ik uw hoortoestellen zorgvuldig onder de loep. Met een dremel in mijn handen zijn uw hoortoestellen in goede handen! Ik werk hier in een fijn team met leuke collega’s en tevreden klanten zijn hierbij de kers op de taart!

certificeringen

StAr

Brabant Oor is StAr geregistreerd en gecertificeerd en is aangesloten bij het Collectief van Zelfstandige Audiciens, kortweg CvZA. Over de vergoeding van uw gehoortoestel hebben we contact met alle zorgverzekeraars.

k

A Wealth of Experience To Heal and Help.

Wish all my fellow brothers a very happy World Health day. Stay healthy and stay blessed.
g

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vandaag nog geheel vrijblijvend contact op