Audio Service

Audio Service

De Duitse hoortoestelfabrikant Audio Service is opgericht in 1977 met als specialisatie In het Oor (iho) gedragen hoortoestellen. Audio Service ontwikkelt comfortabele hooroplossingen voor een ideale gehoorbeleving en geeft ten alle tijden prioriteit aan kwaliteitsverbetering.

 

Audio Service is hierdoor uitgegroeid tot een gerespecteerd hoortoestellenmerk. De belangrijkste succesfactoren van Audio Service zijn innovatiekracht, servicegerichtheid en  pioniersgeest. Audio Service is altijd trouw gebleven aan hun doel: slechthorenden weer actief laten deelnemen aan het leven met kwalitatieve hoortoestellen waardoor het plezier in het leven wordt teruggebracht.

Audio Service G5

Het G5 platform van Audio Service hoortoestellen valt op door haar esthetische en technische kenmerken. Uitgerust met veel functies en valt op door zijn helder  geluid en onbeperkt luistercomfort. De Mood G5-hoortoestellen zijn voorzien van draadloze functionaliteit, zodat ze draadloos kunnen worden aangesloten op andere audio-apparatuur. Brabant Oor vertelt er graag meer over.


APP: Audioservice App

Introductievideo Audio Service

Benieuwd naar wij wat voor u kunnen betekenen?

Plan meteen een geheel vrijblijvend gesprek in.