Brabant Oor - zelfstandig audicien

De voordelen van Brabant Oor als zelfstandige audicien

Vraagt u zich ook af wat de voordelen zijn van een zelfstandige audicien zoals Brabant Oor ten opzichte van ketenbedrijven zoals Beter Horen en Schoonenberg Hoorcomfort of hun Expertise Centra ? In dit blog vertellen wij u de 5 grootste voordelen van een zelfstandige audicien waarbij u rekening kunt houden tijdens uw zoektocht voor een nieuw hoortoestel of hooraccessoires.

Voordeel 1: Merkonafhankelijk
Brabant Oor is merkonafhankelijk. Maar wat is dat nou, merkonafhankelijk? Als merkonafhankelijk audicien kunnen wij u het meest uitgebreide assortiment aan hoortoestellen en hooraccessoires bieden. Dit betekent dat wij contacten hebben met alle hoortoestel merken, van Widex tot aan Phonak en van Bernafon tot aan Starkey of Signia. Voor een volledig overzicht van de hoortoestelmerken, kijkt u hier. Wist u trouwens dat ieder gehoor uniek is en ieder hoortoestel merk gespecialiseerd is in een bepaalde gehoorafwijking. Dit is enorm belangrijk bij uw keuze voor een hoortoestel. Bij u gehoorafwijking past namelijk hoortoestel A beter en bij uw partner of buurvrouw kan hoortoestel B beter zijn. Als zelfstandig audicien kijken wij samen welk hoortoestelmerk bij uw gehoorafwijking past voor het optimale resultaat!

Voordeel 2: Altijd dezelfde audicien, wanneer u ook komt
Bij een zelfstandige audicien wordt altijd rekening gehouden dat u bij dezelfde audicien wordt ingepland. Zo hoeft u zich maar een keer voor te stellen en is de audicien altijd op de hoogte van uw gehoor. Bij Brabant Oor is uw audicien Alexander Vermeer. Met meer dan 30 jaar ervaring in de hoorbranche weet hij alles over hoortoestellen en hooraccessoires en vertelt hij u daar graag meer over tijdens uw afspraak. Wilt u een afspraak maken met Alexander? Volg deze link voor het maken van een afspraak bij Brabant Oor.

Voordeel 3: Deskundig en persoonlijke service
Alexander heeft meer dan 30 jaar ervaring in de hoorbranche en heeft daarom enorm veel kennis die hij kan toepassen bij het onderzoeken van uw gehoorverlies. Daarnaast heeft Alexander ruime ervaring in gehoortrainingen, terugdringing van en omgaan met tinnitus en gehoorpreventie. Wanneer u de drempel over stapt van onze winkel aan het Bloemenoordplein in Waalwijk wordt u vriendelijk ontvangen bij onze balie en geniet u van een kop koffie of kop thee in voorbereiding op uw afspraak of tijdens uw controle. Wij zijn ook bereikbaar via 0416-778660 of via Whatsapp. Door onze persoonlijke benadering zult u zich op uw gemak voelen en een fijne ervaring hebben in onze winkel.

Voordeel 4: Ruime openingstijden en op afspraak in avonduren
Brabant Oor is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 09:30 tot 17:30 en op zaterdag van 09:30 tot 12:30. Tijdens onze openingstijden is audicien Alexander aanwezig en staan zijn assistenten voor u klaar om u te ontvangen. Passen deze tijden niet in uw agenda? Dan kunt u bij ons een afspraak plannen buiten openingstijden, zoals op maandag, zaterdagmiddag en de avonduren. Zo kunnen wij u volledig van dienst zijn en u helpen direct wanneer het u uitkomt.

Voordeel 5: Regionaal betrokken
Een zelfstandig audicien woont meestal in de regio en is daarom vaak regionaal actief betrokken. De regionale bekendheid speelt een grote rol en de audicien spreekt de ‘taal’ van de mensen die er wonen. Daarom zult u vaak advertenties in lokale kranten en media tegen komen die ook regionaal actief zijn. Zo dragen we ook een steentje bij aan lokale, maatschappelijke instanties. Een goed voorbeeld van regionale betrokkenheid is de samenwerking met Inloophuis TOON in Waalwijk. Brabant Oor heeft hier een deurbel signalering geïnstalleerd en hier leest u daar meer over.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Brabant Oor u kan bieden?
Neem contact op via 0416-778660 of vul ons contactformulier in.

Tot ziens bij Brabant Oor!
Bloemenoordplein 38a
5143 TC Waalwijk

Wilt u alvast een inkijkje in onze winkel? Kijk dan onze video hieronder.