Widex kiest voor Brabant Oor als Premium Dealer!

Brabant Oor is Widex Premium Dealer

In Mei en Juni ontvangt u bij aanschaf van de Widex Evoke de TV-Play streamer t.w.v. € 245,00 helemaal gratis!

Widex en Brabant Oor slaan de handen ineen! Brabant Oor is het enige audiciensbedrijf in De Langstraat dat het certificaat WIDEX Premium Dealer uitgereikt gekregen heeft. Op de foto overhandigt accountmanager Walter Roos van Veenhuis Medical Audio in Gouda, eigendom van Widex en Signia hoortoestellen de bijbehorende oorkonde aan Alexander Vermeer, de drijvende kracht achter Brabant Oor aan het Bloemenoordplein in Waalwijk.  

Alexander legt uit: door de veranderingen in de hoorzorg en overweldigende reclamecampagnes van ketenbedrijven is het voor veel slechthorenden onduidelijk geworden waar zij terecht kunnen voor een Widex hoortoestel. Het kenmerkende comfortabele Widex geluid kent een grote groep trouwe gebruikers die doorgaans niet willen overschakelen naar een ander merk. Bij een Widex Premium Dealer bent u op dus altijd op het juiste adres. Zo kan de nieuwe “Widex  Evoke ” serie alleen bij Brabant Oor vrijblijvend geprobeerd worden! Alexander benadrukt dat Brabant Oor merk onafhankelijk blijft. De klant beslist. Wij dringen niets op waardoor u altijd een product krijgt wat het beste bij u past.   

“Wij zijn trots op deze certificering”, vertelt hij; “Het is het resultaat van het blijvend investeren in kennis en kunde voor slechthorenden in de Langstraat. Ik ken het hoortoestellenmerk Widex al meer dan 30 jaar en uit ervaring kan ik u vertellen dat het merk bekent staat om zijn warme en natuurlijke geluid en snelle service. De herkenning met een certificaat zie ik dan ook als een bekroning van onze succesvolle samenwerking”.  

De geluidskwaliteit maakt dat veel klanten het merk trouw blijven. De uitspraak ‘Eens een Widex, altijd een WIDEX’ blijkt ook bij ons voor velen van toepassing te zijn. Daarnaast is het één van de meest innovatieve hoortoestelmerken, vooral als het gaat om die aspecten die maken dat de slechthorende – binnen de mogelijkheden van zijn of haar gehoorverlies – optimaal kan meedoen”. Op dit moment boeken wij bijzonder goede resultaten met WIDEX EVOKE. Deze toestellen bieden een natuurlijker geluidsbeeld. De toestellen worden automatisch zo ingesteld dat de nadruk ligt op de spreker, terwijl de overige geluiden wel gewoon hoorbaar blijven. Denk hierbij aan het knisperen van bladeren en het fluiten van de vogels. We grappen wel een dat ze het gras weer horen groeien. 

“We zijn buitengewoon vereerd dat wij als enige in de Langstraat aan de slag kunnen gaan met het allernieuwste toestel, WIDEX EVOKE.  We leggen graag een keer uit hoe geïnnoveerd Widex is en communiceert met mobiele telefoons en tablets. Widex EVOKE™ is het eerste intelligente hoortoestel ter wereld dat gebruik maakt van machine learning. Een zeer complexe cloud techniek waar iedereen voordeel ondervindt. Benieuwd of Widex EVOKE wat voor u is? Probeer het vrijblijvend, dus zonder koopverplichting, bij ons uit! En besluit u tot aanschaf over te gaan dan krijgt u er in Mei en Juni gratis een TV-Play streamer t.w.v. € 245,00 gratis bij. 

Wilt u uw gehoor laten testen of meer te weten komen over Widex producten? Kom bij ons langs of maak een afspraak.

Brabant Oor
Bloemenoordplein 38A
5143 TC Waalwijk
0416-778660
info@brabantoor.nl