Vier redenen om bij Brabant Oor naar binnen te lopen

In Nederland zijn er meer dan 2.5 miljoen mensen die slechthorend zijn. Hiervan is ongeveer de helft matig tot ernstig slechthorend. Met de kennis van nu dat ongeveer 800.000 mensen in Nederland een hoortoestel dragen, mogen we concluderen dat er nog te veel mensen niet optimaal kunnen genieten van een goed gehoor.

Maar als u dan niet optimaal hoort, is Brabant Oor de hoorspecialist waar wij u als klant altijd op nummer één zetten. Wij zijn merk onafhankelijk – waardoor wij dus alle merken aanbieden – en zijn pas tevreden als u dat ook bent. Want wist u dat niet ieder hoortoestelmerk geschikt is bij ieder gehoorverlies? Wij adviseren u hier graag over.

Wij zetten de vier redenen om bij Brabant Oor naar binnen te wandelen nog even op een rijtje:

  • Mijn partner klaagt dat de TV zo hard staat.

De TV staat volgens uw partner zo hard terwijl u daar toch echt anders over denkt. Want anders verstaat u het niet en kunt u uw favoriete programma niet volgen. Dit is een van de meest gehoorde redenen wanneer klanten bij ons naar binnen stappen.

  • Omgeving klaagt dat ze alles moeten herhalen.

Hè, wat zeg je? Kun je het nog een keer herhalen, ik hoor het niet? De mensen in uw omgeving valt het de laatste tijd erg op, u vraagt volgens hen te vaak dat zij iets moeten herhalen.

  • Als we met vrienden/familie zitten kan ik het niet meer volgen.

Slechthorenden ervaren vaak een gevoel van eenzaamheid. In gezelschap zit iedereen hartelijk te lachen terwijl u geen idee heeft waar zij het over hebben, want u volgt het simpelweg niet. Gek? Zeker niet, dit kwam bij onze klanten ook vaak voor.

  • Kan vergaderingen niet goed meer volgen (en dat durf ik niet te zeggen )

Vermoeidheid na mentale inspanning tijdens bijvoorbeeld een vergadering is een veelvoorkomend probleem. Mensen in de vergadering praten te snel, er wordt vaak geschakeld van onderwerp en u kan het gewoon niet meer volgen.

Herkent u zich in één of meerdere van deze redenen? Dan raden wij u aan om bij Brabant Oor een afspraak te maken voor een vrijblijvende hoortest. Klik hier voor het maken van een hoortest of bel ons via 0416-778 660.

Wij als zelfstandige hoorwinkel streven naar een wereld waarin iedereen prettig hoort en hierdoor zonder gehoorbeperkingen meer plezier uit het leven kan halen. Met meer dan dertig jaar ervaring in de hoortoestellenbranche hebben we veel kennis in huis waar u van kunt profiteren. Wist u dat u bij ons kosteloos een hoortest kunt doen? Na deze hoortest kan Alexander u direct vertellen hoe het met u gehoor gesteld is. Fijn toch?

Twijfelt u nog of weet u niet goed wat u te wachten staat? Schroom niet om ons een e-mail te sturen via info@brabantoor.nl of ons te bellen via 0416-778660. Wij helpen u graag!