op reis met uw hoortoestellen

Inpaklijst: gerust op reis met uw hoortoestellen

Eindelijk! De vakantieperiode is aangebroken en ook de zon schijnt volop. Tijd om alvast na te denken wat u allemaal mee gaat nemen op vakantie. Vraagt u zich ook af welke accessoires u het beste mee kunt nemen op vakantie voor uw hoortoestellen? In dit blog vertellen wij u over onmisbare producten voor uw hoortoestel wanneer u geniet van een vakantieperiode vol ontspanning en plezier.

Waar dient u aan te denken wanneer u als hoortoesteldrager op reis gaat?

(Extra) Reinigingsproducten
Het is aan te raden om extra reiniging producten mee op reis te nemen aangezien uw hoortoestellen op reis eerder vies worden of beschadigd raken. Met name tijdens een zonvakantie transpireert u waarschijnlijk meer dan normaal. Hierdoor is het verstandig om uw hoortoestel dagelijks schoon te maken, dit is tevens goed voor het behoud van uw hoortoestellen. In onze winkel hebben wij de desinfecterende reinigingsdoekjes van Cedis en reinigingsdoekjes in een handige, kleine verpakking die u gemakkelijk in uw tas kunt stoppen.

Batterijen en batterijtester
Zorg er altijd voor dat u voldoende batterijen meeneemt op vakantie. Het is namelijk in het buitenland lastiger om aan batterijen te komen en daarnaast zou het immers zonde van uw tijd zijn om op vakantie op zoek te moeten naar batterijen voor uw hoortoestel. Heeft u oplaadbare hoortoestellen? Vergeet dan niet om uw hoortoestellen op te laden voor u vertrekt en uw oplader in uw koffer te stoppen.

Droogbox
Het is altijd verstandig om een droogbox mee te nemen op reis. Zo houdt u het hoortoestel droog en schoon tijdens uw vakantie. Met name als u veel in contact komt met water tijdens uw vakantie is een droogbox onmisbaar. Let er tevens op dat niet ieder gehoortoestel waterbestendig is en/of tegen zoutwater kan. Indien uw gehoortoestel nat is geworden zorg er dan voor dat u deze goed droogt in de droogbox.

Verzekering
Check voordat u op reis gaat uw reisverzekering. Niet alle reisverzekeringen vergoeden namelijk verlies of diefstal van uw hoortoestel. Loop de polisvoorwaarden na zodat u op de hoogte bent of uw hoortoestel al dan wel of niet verzekerd zijn. De kans van verlies of diefstal is nihil  maar een gewaarschuwd mens telt voor twee.

In onze winkel kunt u GRATIS een batterijtester en een puzzelboekje afhalen.

Alle bovenstaande producten zijn verkrijgbaar bij Brabant Oor in de winkel aan het Bloemenoordplein in Waalwijk.

Wij wensen u een prettige vakantie en mocht u vragen hebben over onze producten, neem dan contact met ons op.

Brabant Oor
Bloemenoordplein 38a
5143 TC Waalwijk
0416-778660
info@brabantoor.nl