Hoorzorg blijft toegankelijk bij Brabant Oor

Hoorzorg behoort tot de essentiële beroepen

Het zal u niet ontgaan zijn dat Nederland in een lockdown zit. Volgens ons kabinet moet hoorzorg toegankelijk blijven. Brabant Oor valt onder essentiële zorg en mag daarom tijdens de lockdown gewoon open blijven. Uiteraard werken wij volgens de RIVM-richtlijnen. Uw en onze veiligheid staat voorop. Daarom zijn mondkapjes bij ons verplicht. Wij zouden het fijn vinden als u ons laat weten wanneer u langs komt, ook wanneer u geen afspraak heeft. Hiermee kunnen wij er voor zorgen dat wij uw bezoek op een veilige manier en met voldoende afstand voor iedereen kunnen inplannen en daarmee de veiligheid kunnen garanderen.

Juist nu is het dragen van mondkapjes essentieel en zoals u mogelijk al weet kunnen wij gratis earsavers leveren. Het draagcomfort van een mondkapje in combinatie met een earsaver is vele malen beter en de kans dat men een hoortoestel verliest is bovendien een stuk kleiner!

Natuurlijk willen wij fijne feestdagen en een goed en bovenal gezond 2021 toe wensen.

Met vriendelijke groet,

Team Brabant Oor

Extra Informatie https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/contactberoepen/uitgezonderde-contactberoepen