Coronavirus maatregelen in onze winkel

Nieuwe maatregelen tegen het coronavirus in onze winkel


Op 16 maart jl. heeft u wellicht op onze website of op sociale media een nieuwsbericht van ons gezien. Wij hebben destijds besloten om onze activiteiten in de winkel tot nader orde op te schorten. Hierop hebben wij veel leuke en lieve reacties van u ontvangen, waarvoor onze hartelijke dank. Ook van onze bereikbaarheid voor noodsituaties is goed gebruik gemaakt.

Volgens het ministerie van volksgezondheid, welzijn en sport behoort Brabant Oor tot de vitale sectoren en behoren audiciens tot de cruciale beroepsgroepen. De afgelopen weken zijn wij druk geweest met aanpassingen in onze winkel en kunnen wij vanaf nu voor iedereen de veiligheids- en gezondheidsbelangen optimaal waarborgen. Dat betekent dat wij vanuit onze zorggedachten vanaf heden onze werkzaamheden gaan hervatten en u weer van harte welkom bent in onze winkel, mits er aan bepaalde voorwaarden voldaan wordt. Wij werken voorlopig enkel op afspraak en houden tussen iedere afspraak minimaal 30 minuten ruimte om gereedschap en oppervlakten te reinigen.

Omdat de gezondheid van u bij ons op de eerste plaats staat nemen wij voorlopig voorafgaand aan reeds geplande afspraken contact met onze klanten op. Indien u liever niet naar de winkel komt en toch artikelen nodig heeft zoals batterijen sturen zorgen wij ervoor dat de artikelen gratis bij u thuis worden bezorgd.

Huisregels voor uw en onze gezondheid:

  • Wij hanteren de welbekende RIVM richtlijnen;
  • Maximaal 1 persoon mee in de aanpaskamer;
  • Tijdens controle afspraken en aanpassingen krijgt u van ons een gratis mondkapje. Wij verzoeken u deze tijdens de afspraak te dragen en na uw bezoek mee naar huis te nemen;
  • We vragen u gebruik te maken van de ontsmettingsdoekjes en desinfecterende handgel welke beschikbaar zijn op onze balie;
  • Tot nader order maken wij geen oorafdrukken;
  • Medewerkers kunnen ook mondkapjes en wegwerphandschoenen dragen;
  • Betalen graag per PIN.

Heeft u of een van uw huisgenoten symptomen zoals griep, verkoudheid, buikpijn, druk op de borst en/of diarree dan vragen wij u thuis te blijven.

Dank voor uw medewerking en begrip.

Zorg dat u gezond blijft.

Met vriendelijk groet,

Team Brabant Oor
Bloemenoordplein 38a
5143 TC Waalwijk
E-mail: info@brabantoor.nl
Tel: 0416-778 660