Brabant Oor opent nieuwe winkel

Nieuwe winkel van Brabant Oor officieel geopend door burgemeester Sacha Ausems

Op zaterdag 11 maart 2023 is de nieuwe winkel van Brabant Oor officieel geopend door burgemeester Sacha Ausems van de Gemeente Waalwijk. De feestelijke opening trok veel belangstellenden en was een groot succes. De burgermeester benadrukte het belang van een zelfstandige audicien en is trots dat Brabant Oor als zelfstandig audicien met haar regionale functie in Waalwijk gevestigd is.

Namens het team van Brabant Oor willen wij alle mensen bedanken die deze opening tot een succes hebben gemaakt. Fantastisch te ervaren dat zoveel klanten, ondernemers en vrienden samen met ons de opening hebben willen vieren.

Wij willen ook graag van de gelegenheid gebruik maken om alle slechthorenden ( + degenen die twijfelen aan het gehoor) uit te nodigen om onze nieuwe winkel te komen bewonderen en vrijblijvend hun gehoor te laten testen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen en te adviseren.

Wij zijn trots op onze nieuwe winkel en hopen u snel te mogen verwelkomen. Kom gerust langs voor een kop koffie en laat u inspireren door de voordelen die een zelfstandig audicien u kan bieden.

Team van Brabant Oor