Bernafon Alpha: De nieuwste hoortoesteltechnologie

Onze partner Bernafon heeft recentelijk het nieuwste en meest geavanceerde hoortoestel geïntroduceerd: de Bernafon Alpha. In dit blog vertellen wij u graag over de Bernafon Alpha dat tot het eerste hoortoestel behoort met Hybrid Technology. Dit hoortoestel biedt een overtuigend natuurlijk en compromisloos geluid, zelfs in de meest uitdagende luisteromgevingen.

Hybrid Technology is eenvoudig uit te leggen. Bernafon heeft ervoor gezorgd dat twee signaalbewerkingsmethoden zich samenvoegen tot één enkel hybride systeem, net als bij hybride auto’s. In de volksmond zeggen we vaak dat twee altijd beter is dan één en dat geldt ook voor dit systeem. De twee methoden zorgen er onafhankelijk of gezamenlijk voor de juiste balans afgestemd op de talloze luistersituaties. Dit betekent dat uw hoortoestel perfect wordt afgestemd op uw wisselende luistersituaties zonder dat u hier iets voor hoeft te doen.

De Hybrid Technology is geïnspireerd door dieren met een uitzonderlijk gehoor. Door deze inspiratie biedt de Alpha een ongecompliceerd en natuurlijk geluid in de meest uitzonderlijke omgevingen. Deze nieuwste technologie in de hoorbranche bestaat uit maar liefst vier hybride bewerkingsblokken die samen zorgen voor het beste hoorcomfort. Bent u benieuwd wat deze vier hybride bewerkingsblokken individueel bijdragen aan dit hoorcomfort? Lees dan verder.

De vier hybride bewerkingsblokken van de Bernafon Alpha:

Hybrid Noise Management:
Schoner spraaksignaal met behoud van natuurlijke omgevingsgeluiden dat resulteert in verminderde luisterinspanning en verbeterde spraakverstaanbaarheid.

Hybrid Sound Processing:
Ongeëvenaarde spraakverstaanbaarheid en geluidskwaliteit door de innoverende  signaalbewerking waarbij het luistercomfort behouden wordt zonder dat u een compromis hoeft te sluiten.

Hybrid Feedback Canceller:
Effectieve annulering van eventuele wederkerende geluiden waardoor u geniet van maximaal luistercomfort in gevoelige luistersituaties.

Hybrid Balancing:
Zorgt voor de ultieme balans tussen spraakverstaanbaarheid en luistercomfort om de prestaties van het hoortoestel  te personaliseren.


Naast dit revolutionaire hybride systeem biedt Bernafon Alpha nóg meer voordelen:

  • Stream geluiden rechtstreeks van uw smartphone en moderne audioapparatuur. Dankzij een intuïtieve app kunt u uw hoortoestellen monitoren en bedienen met slechts een paar tikken – handig en discreet.
  • Ideaal te gebruiken met de Bernafon accessoires zoals een afstandsbediening
  • Vol vertrouwen en zorgeloos de dag tegemoet met een volledig opgeladen batterij. Het opladen duurt slechts 3 uur en de toestellen kunnen daarna de hele dag gebruikt worden.
  • Stof- en waterbestendig voor verlengde levensduur door de IP68-classificatie.
  • Een goede pasvorm waardoor het de hele dag comfortabel achter het oor zit met een aantrekkelijk design
  • Verkrijgbaar in maar liefst 10 kleurcombinaties


Bernafon Alpha, inspired by the best.
Bernafon Alpha laat zich door het beste inspireren; een sterk en intelligent hoortoestel met innovatieve nieuwe Hybrid Technology™.

Wilt u ook kennis maken met de nieuwste Bernafon Alpha? Bel voor een afspraak naar 0416-778660, maak een afspraak op onze website of stuur een Whatsapp bericht.

Tot ziens bij Brabant Oor
Bloemenoordplein 38a
5143 TC Waalwijk