Heeft u ‘m gezien?

De zesde en laatste uitzending van het AVROTROS programma Dokters van Morgen?

“Een stappenteller, volgen van mentale activiteit, vertaalfunctie, zelfcheck, hartslagmeter, TAP control bediening en valdetectie. Functies waarbij je misschien eerder aan een smartwatch of smartphone denkt, dan aan een hoortoestel. Toch zitten dit soort snufjes steeds vaker in de nieuwste hoortoestellen”, zei Antoinette Hertsenberg dinsdagavond in het AVROTROS zorgprogramma Dokters van Morgen.

“Toch vertikken veel mensen die slecht horen het om een hoortoestel te dragen. Omdat de apparaatjes zouden piepen, je niemand kan verstaan in een volle ruimte, of de geluiden irritant worden doorgeven. Ook schaamte speelt een rol”. In de uitzending van Dokters van Morgen over gehoor, spreekt Antoinette met actrice en topmodel Kim Feenstra en fotograaf Michael Graste, die allebei die schaamte overtuigend naast zich neer hebben gelegd.

Een mooie hoofdrol speelde Livio® AI, het eerste interactieve hoortoestel van de Amerikaanse hoortoestelfabrikant Starkey Hearing Technologies in het programma van Antoinette Hertsenberg.  Kim Feenstra en Michael Graste vertellen over hun belevenissen mét, maar vooral ook dankzíj de Livio® AI.

Heeft u ‘m gemist?

Geen nood. Deze uitzending is terug te zien via de NPO Start app of via de website AVROTROS, bereikbaar met internetlink http://bit.ly/DvM_Gehoor_Artikel
Uiteraard is het programma ook digitaal terug te kijken op diverse online kanalen zoals die van TVBlik en Uitzending Gemist.

Heeft u ‘m al ervaren?

We kunnen ons voorstellen dat u naar aanleiding van de uitzending nieuwsgierig bent geworden naar de Starkey Livio® AI hoortoestellen. Wellicht heeft u zelfs al vragen of wilt u wellicht een demonstratie? Kom dan langs in onze winkel. Wij staan voor u klaar.

U bent van harte welkom om een moment dat het u goed uitkomt, maar u kunt ook alvast een afspraak maken. Neemt u hiervoor contact op via 0416-778660, maak een afspraak of mail naar info@brabantoor.nl

Brabant Oor
Bloemenoordplein 38a
5143 TC Waalwijk
0416-778660
info@brabantoor.nl

Stuur een bericht via WhatsApp whatsapp