Audio Service

Audio Service

De Duitse hoortoestelfabrikant Audio Service is opgericht in 1977 met als specialisatie In het Oor (iho) gedragen hoortoestellen. Audio Service ontwikkelt comfortabele hooroplossingen voor een ideale hoorbeleving en geeft ten alle tijden prioriteit aan het verbeteren van de kwaliteit.

 

Audio Service is daardoor een gerespecteerd hoortoestellenmerk geworden. De belangrijkste succesfactoren van Audio Service zijn innovatiekracht, servicegerichtheid en een pioniersgeest. Audio Service is altijd trouw gebleven aan hun doel: slechthorenden weer actief laten deelnemen aan het leven met kwalitatieve hoortoestellen waardoor het plezier in het leven wordt teruggebracht.

Audio Service G5

Het G5 platform van Audio Service hoortoestellen valt op met esthetiek en technische kenmerken. Uitgerust met veel functies en valt op door zijn helder  geluid en onbeperkt luistercomfort. De Mood G5-hoortoestellen zijn voorzien van draadloze functionaliteit, zodat ze draadloos kunnen worden aangesloten met andere audio-apparatuur. Brabant Oor verteld er graag meer over.

 

 

APP: audioservice App

Introductievideo Audio Service

Benieuwd naar wij wat voor u kunnen betekenen?

Plan meteen een geheel vrijblijvend gesprek in.