Vacature Audicien

Bij Brabant Oor zijn we op zoek naar een StAr-gecertificeerde audicien die ons team komt versterken. Als zelfstandig en onafhankelijk audiciensbedrijf in het midden van Brabant (Waalwijk), zijn we onlangs verhuisd naar een grotere locatie om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Voor jou hebben we een mooie werkplek gecreëerd waar je klanten hoofdzakelijk door mond-op-mondreclame bij je binnenkomen.  Bij Brabant Oor hechten we veel waarde aan een goede werksfeer en vinden we het belangrijk dat je je thuis voelt en met plezier naar je werk gaat.

 

Wat ga je doen?

Als audicien bij Brabant Oor ben je verantwoordelijk voor het bieden van professionele hoorzorg aan onze klanten. Je voert gehooronderzoeken uit, adviseert klanten bij het kiezen van een hoortoestel en past deze op maat aan. Je bent gedreven om de beste oplossingen te vinden voor de klant en gaat samen op zoek naar zijn/haar wensen. Als expert in je vakgebied blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de markt en volg je regelmatig bij- en nascholing om je kennis en vaardigheden op peil te houden.

 

Wat wij bieden:

  • Een afwisselende functie binnen een gezond familiebedrijf
  • Vrijheid om je verder te ontplooien in een dynamisch team
  • Persoonlijke ontwikkeling door bijvoorbeeld trainingen en cursussen
  • De mogelijkheid om met alle merken te werken
  • Een fulltime of parttime baan (uren in overleg)
  • Een marktconform salaris.

 

Over Brabant Oor

Brabant Oor is de enige zelfstandige onafhankelijke audicien in Midden-Brabant waar onze klanten vijf dagen in de week welkom zijn. Wij zijn gevestigd in Waalwijk (Midden-Brabant). Brabant Oor streeft naar een wereld waarin iedereen prettig hoort en hierdoor zonder gehoorbeperkingen meer plezier uit het leven kan halen. Met meer dan dertig jaar ervaring in de hoortoestellenbranche hebben we veel kennis om onze klanten te voorzien van het beste hooradvies.

 

Wat wij van jou vragen:

  • Je bent StAr gecertificeerd als audicien.
  • Je bent gedreven om de beste oplossingen te vinden voor de klant en gaat samen op zoek naar zijn/haar wensen.
  • Je bent communicatief vaardig en hebt een klantgerichte instelling.

 

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Dan horen wij graag van je! Reageer met een motivatie en je cv naar Alexander Vermeer,  alexander@brabantoor.nl of 06-41900086. Wij hopen je snel te ontmoeten! 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.