Kosten

Vergoedingen

Kosten

Uw zorgverzekering vergoedt ongeveer 75% van een standaard adequate hoor-oplossing. Hiervoor hebben de zorgverzekeraars een vragenlijst ontwikkeld. Door deze in te vullen weet u uit welke categorie hoortoestellen u mag kiezen om voor een (gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking te komen. Bij de meeste zorgverzekeraars kan Brabant Oor voor u de eerder genoemde 75% declareren. Dit hoeft u dus niet zelf te doen.

De meer geavanceerde hoortoestellen komen in het algemeen niet voor deze 75% vergoeding in aanmerking. Afhankelijk van uw zorgverzekeraar ontvangt u een gedeeltelijke of geen vergoeding. Omdat het te ver voert om hier uit te leggen hoe uw zorgverzekeraar hiermee omgaat, raden wij u aan een afspraak bij Brabant Oor te maken. In een persoonlijk gesprek kunnen we u dan precies vertellen hoeveel vergoeding u voor welk hoortoestel krijgt.
Maak hier een afspraak

 

Aanvraag doen

Wilt u een vrijblijvend kennismakinggesprek of een second opinion? Loop dan gerust bij ons binnen of bel ons voor een afspraak (0416) 778 660. Wilt u gewoon weten hoe het met u gehoor is gesteld? Geen probleem! Binnen 15 minuten is de gehoortest gepiept. Maak ook hiervoor even een afspraak.

1 + 6 =