Kosten

Kosten

Uw zorgverzekering is verplicht u een wettelijke vergoeding van 60% tot maximaal 75% van een standaard adequate hoor-oplossing te vergoeden. Hiervoor hebben de zorgverzekeraars een vragenlijst ontwikkeld. Door deze in te vullen weet u uit welke categorie hoortoestellen u mag kiezen om voor een (gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking te komen. Bij de meeste zorgverzekeraars kan Brabant Oor voor u de eerdergenoemde wettelijke vergoeding declareren. Dit hoeft u dus niet zelf te doen.

De geavanceerde hoortoestellen komen over het algemeen niet voor vergoeding in aanmerking. Afhankelijk van uw zorgverzekeraar ontvangt u voor een geavanceerd hoortoestel een gedeeltelijke of helemaal geen vergoeding. Omdat het te ver voert om hier uit te leggen hoe uw zorgverzekeraar hiermee omgaat, raden wij u aan een afspraak bij Brabant Oor te maken. In een persoonlijk gesprek kunnen we u precies uitleggen wat de vergoeding is voor uw hoortoestellen.

Maak hier een afspraak

 

LET OP: Heeft u via internet een zorgverzekering afgesloten?
Dan zijn er internet zorgverzekeraars die suggereren dat zij bij bepaalde ketens de kwaliteit niet kunnen garanderen. Welke kwaliteit wordt dan niet nader omschreven. Gelukkig voor u is Brabant Oor geen keten. Brabant Oor is StAr geregistreerd en gecertificeerd. Uw zorg is dus bij ons in goede handen. Bij Brabant Oor krijgt u altijd een kwalitatieve goede aanpassing, heeft u een merken vrijheid en waarborgen wij de service. Wij verzorgen altijd de wettelijke vergoeding op hoortoestellen voor u.


Met Brabant Oor maakt u altijd de juiste keuze.

Benieuwd naar wij wat voor u kunnen betekenen?

Plan meteen een geheel vrijblijvend gesprek in.