We kunnen er helaas niet omheen; het coronavirus. De hele wereld is in de ban van het virus en het heeft veel impact op onze samenleving. Brabant Oor heeft in de winkel maatregelen genomen omtrent het coronavirus aan de hand van de regels van de RIVM en is daarom onder strikte voorwaarden geopend. Tot nader orde wordt er enkel op afspraak gewerkt en wordt er tussen iedere afspraak minimaal 30 minuten ruimte gepland om gereedschap en oppervlakten te reinigen

Maatregelen in de winkel

Volgens het ministerie van volksgezondheid, welzijn en sport behoort Brabant Oor tot de vitale sectoren en behoren audiciens tot de cruciale beroepsgroepen. De afgelopen weken zijn wij erg druk geweest met de aanpassingen in onze winkel en daarom kunnen wij voor iedereen de veiligheids- en gezondheidsbelangen optimaal waarborgen. Dat betekent dat wij op 7 april onze werkzaamheden hebben hervat en u van harte welkom bent in onze winkel, mits er aan bepaalde voorwaarden voldaan wordt en de huisregels in acht genomen worden. De huisregels vind u onderaan op deze pagina. 

Wat nu?

Heeft u vragen over uw hoortoestel of wilt u langskomen voor een hoortest? U bent van harte welkom in onze winkel op afspraak maar u kunt ons ook telefonisch bereiken. Dit geld ook als u batterijen en/of onderhoudsproducten nodig heeft. Deze kunt u bij ons ophalen en anders sturen wij u deze kosteloos naar u toe. 

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken bij ons in de winkel? Dat kan! Maak hier een afspraak of klik op de blauwe button rechts boven op deze pagina of bel naar 0416-778660. Wij staan voor u klaar en hanteren 1,5 meter afstand. 

Huisregels

Om u en onze gezondheid goed te kunnen waarborgen maken wij de komende tijd in onze winkel gebruik van strikte huisregels welke u hieronder kunt lezen. 

Heeft u of een van uw huisgenoten symptomen zoals griep, verkoudheid, buikpijn, druk op de borst en/of diarree dan vragen wij u afspraken te verzetten.

Huisregels voor uw en onze gezondheid:

  • Wij hanteren de welbekende RIVM richtlijnen;
  • Maximaal 1 persoon mee in de aanpaskamer;
  • Tijdens controle afspraken en aanpassingen krijgt u van ons een gratis mondkapje. Wij verzoeken u deze tijdens de afspraak te dragen en na uw bezoek mee naar huis te nemen;
  • We vragen u gebruik te maken van de ontsmettingsdoekjes en desinfecterende handgel welke beschikbaar zijn op onze balie;
  • Tot nader order maken wij geen oorafdrukken;
  • Medewerkers kunnen ook mondkapjes en wegwerphandschoenen dragen;
  • Betalen graag per PIN.

Heeft u of een van uw huisgenoten symptomen zoals griep, verkoudheid, buikpijn, druk op de borst en/of diarree dan vragen wij u afspraken te verzetten.

Onze locatie

Bloemenoordplein 38a
5143 TC  Waalwijk
0416-778 660
info@brabantoor.nl

Openingstijden

Maandag              Op afspraak
Dinsdag                9:30- 17:00
Woensdag            9:30- 17:00
Donderdag           9:30- 17:00
Vrijdag                   9:30 - 17:00
Zaterdag               Op afspraak
Zondag                  Gesloten